Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

Procesul de inchiriere detaliat

In momentul de fata, serviciile E-Mobility-Rentals sunt disponibile exclusiv Persoanelor Juridice. Daca gestionezi sau detii o firma, urmeaza pasii de mai jos si Fii Eroul de care are nevoie firma ta!

Vehiculele noastre electrice dau o gura de aer proaspat afacerii tale: iti economisesc bani si timp, pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine si business-ul tau. Fie ca livrezi catering, colete usoare sau ai un restaurant/magazin/pensiune sau hotel ce necesita aprovizionare periodica, iti oferim un set de servicii flexibile unice pana in acest moment in lume. Cum se intampla magia:

Pasul 1: Intra pe pagina noastra principala, AICI, selecteaza locatia de unde vrei sa ridici vehiculul, data si ora, apoi selecteaza locatia, data si ora unde vrei sa predai vehiculul la sfarsitul contractului.

Fiecare cautare iti va genera modelele de vehicule disponibile pentru perioada selectata, si iti va oferi un minim de informatii cu privire la costul total al contractului si costul zilnic. Perioadele extinse vin cu avantajul unui cost zilnic semnificativ mai mic. Perioada minima de inchiriere este de 30 zile, insa in functie de numarul de vehicule disponibile, putem oferi spre inchiriere si perioade mai mici. Foloseste cu incredere butonul de Whatsap, 0735-911-688 sau formularul de contact din pagina dedicata.

Pasul 2: Selecteaza vehiculul cel mai potrivit pentru Business-ul tau. Avem o gama variata de vehicule electrice, asa ca indiferent ce servicii prestezi (livrare catering, curier local, aprovizionare restaurant, aprovizionare pensiune/hotel, etc.), avem solutia optima si setul de servicii flexibil pentru tine, iar daca simti ca ai nevoie de ajutor sau de mai multe informatii, mai sus ai trei modalitati usoare si rapide de contact. Suntem o echipa mica insa raspundem rapid si te putem ajuta sa iei decizia corecta! Daca nu esti convins, te asteptam in vizita, pe Calea Serban Voda 81-83, Sector 4 Bucuresti. Vei gasi aici cel putin o unitate din fiecare model de vehicul pe care il avem pentru inchiriere, si un coleg pregatit pentru test-drive sau showcase/prezentare.

Pasul 3: Verifica specificatiile si descrierea vehiculului ales de tine, pentru a lua decizia potrivita in functie de nevoile tale. In pagina vehiculului, vei regasi si rezumatul costului total de inchiriere. Plata se face lunar, prin Virament Bancar, asa ca procesul pe care il parcurgi online reprezinta o rezervare.

Pasul 4: In continuare, vei fi rugat sa introduci cateva date personale intr-un formular online, pentru ca noi sa ne asiguram ca esti eligibil pentru finalizarea procesului de inchiriere. Avem nevoie de Numele tau complet, o adresa de email si un numar de telefon (care vor fi folosite exclusiv pentru contactarea ta in vederea prestarii serviciului, si nu vor fi folosite/diseminate in relatia cu alti parteneri sau pentru scopuri de marketing direct), si data ta de nastere, pentru a confirma varsta minima necesara contractului de inchiriere. Dupa completarea formularului, vei primi un email cu detaliile rezervarii, iar noi vom primi cererea ta si te vom contacta rapid (in timpul programului de lucru L-V, 9:30 – 17:30).

Pasul 5: Dupa discutia initiala, vei putea opta intre semnarea online a contractului de inchiriere, sau semnarea in persoana a acestuia, la sediul nostru. Dupa finalizarea actelor si efectuarea platii initiale, vei primi vehiculul rezervat, care va fi gata sa-ti serveasca necesitatilor business-ului tau!