Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

e-Mobility Rentals pe scena Micromobility Europe 2023

Pe 8 și 9 mai 2023 am prezentat la Amsterdam soluția inovativă e-Mobility Rentals: microvehicule electrice cu baterii interschimabile, statii de incarcare si schimbare a bateriilor, o aplicație de mobil prin care utilizatorii identifică și controlează stațiile swap, mentenanță gratuită și mașină la schimb în caz de incident, zero emisii nocive de carbon și ultra-agilitate in trafic.

Timp de două zile, în cadrul celei mai mari conferințe dedicate micro mobilității din lume, echipa e-Mobility Rentals a demonstrat cum funcționează vehiculele pe bază de baterie electrică,  tehnologia din spatele bateriilor și a stațiilor swap precum și beneficiile pe care le aduce un astfel de ecosistem tuturor utilizatorilor e-Mobility Rentals, companii și orașe.

Pe 8 iunie am urcat pe scena Micromobility Europe 2023 într-un dialog cu CEOs & co-fondatori de businessuri de mobilitate și consultanți în domeniu. Împreună am vorbit despre cum atingi excelența operațională într-un business de e-mobility care trebuie să funcționeze într-o piață cu reguli și standarde clare dar mai ales guvernată de așteptările unei noi generații de consumatori conștienți de fragilitatea planetei. Am povestit despre cum e-Mobility Rentals a dezvoltat un ecosistem circular de vehicule de închiriat cu baterii interschimbabile ca o alternativă excelentă la o infrastructură de încărcare limitată, cu putere de încărcare scăzută și timp lung de încărcare pentru utilizatori” a precizat Alina Ștefan, Business Advisor e-Mobility Rentals, speaker în cadrul evenimentului în panelul In Pursuit of Operational Excellence.

Micromobility Europe 2023 este al doilea mare eveniment internațional din acest an la care e-Mobility Rentals și-a prezentat soluția inovatoare de vehicule electrice și battery swap stations. Vorbim despre conferința de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din lume care reușește cu fiecare ediție să arate puterea pe care o au vehiculele electrice mici de a remodela radical orașele în care trăim. Pentru noi este o platformă ideala prin care vrem să semnalăm că în România există o soluție electrică inovativă, testată, ce reduce efectele pe care transportul convențional, individual și comercial, îl are asupra aerului pe care-l respirăm. O soluție la cheie ce poate fi implementată cu ușurință în toată Europa și nu numai, care se adresează tuturor categoriilor de afaceri, curierilor, horeca și persoanelor care caută un mijloc individual de transport în oraș, curat și convenabil.Alexandru Slavu, Project Manager Cercetare și Dezvoltare e-Mobility Rentals.

Echipa e-Mobility Rentals a interacționat cu mai bine de 1000 de oameni animați de puterea pe care micromobilitatea electrică o poate avea în a schimba orașele și afacerile. Am creat numeroase conexiuni cu alți antreprenori din industrie și cu investitori, alături de care am explorat potențialul imens al pieței vehiculelor electrice în contextul direcției în care se îndreaptă mobilitatea urbană în lume.

Mai multe despre prezența e-Mobility Micromobility Europe 2023 in Business Review https://business-review.eu/business/mobility/e-mobility-rentals-presents-its-innovation-on-the-micromobility-europe-2023-stage-247027 sau Revista BIZ https://www.revistabiz.ro/inovatia-e-mobility-rentals-pe-scena-micromobility-europe-2023/