Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

Our company has been supported by EIT Urban Mobility, an initiative of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), a body of the European Union.

Find out more here: www.eiturbanmobility.eu

The support consisted of business plan development mentoring as part of a Regional Innovation Scheme programme: www.eiturbanmobility.eu/ris/

e-Mobility Rentals și-a prezentat inovația la conferința Alpha Wolves, în Londra, pe 8 și 9 martie

Alpha Wolves – primul din seria conferințelor Wolves Summit – oferă start-up-urilor și antreprenorilor din Europa Centrală și de Est șansa de a se prezenta, de a descoperi alte companii cu potențial important de creștere din zona CEE și de a cunoaște cei mai influenți investitori din piață.

La Alpha Wolves, e-Mobility Rentals a prezentat una dintre cele mai inovatoare soluții electrice de mobilitate urbană din lume, compusă din vehicule și scutere electrice cu baterii interschimbabile prin intermediul stațiilor de încărcare și înlocuire a bateriilor descărcate (Swap Stations), cu acces nelimitat.

În cadrul evenimentului care a durat 2 zile, echipa e-Mobility Rentals a susținut în fața investitorilor străini participanți proiectul e-Mobility Rentals pentru a atrage o nouă rundă de investiții. Prezența la Londra a fost și o nouă ocazie de a urmări trendurile din regiune și deschiderea către noi parteneriate strategice în Europa care să asigure o creștere accelerată în următorii ani a companiei.

Mai mult ca niciodată, interesul pentru noi soluții alternative sustenabile la mobilitatea urbană a crescut, iar noi adresăm cu success această nevoie deoarece oferim nu doar opțiunea închirierilor mașinilor electrice, dar și un ecosistem adecvat de încărcare și reîncărcare a bateriilor. De aceea, următorul pas strategic va fi să dezvoltăm și o linie de asamblare de baterii electrice. Piața și industria e-mobilității din Europa sunt parte a unui sector în creștere rapidă, care determină trecerea la energia ecologică și la transportul durabil. Acesta include vehiculele electrice, infrastructura de încărcare și alte servicii conexe. Se preconizează că piața va ajunge la peste 100 de miliarde EUR până în 2025 iar e-Mobility Rentals poate valorifica acest potențial oferind prețuri competitive pentru o soluție unică în Europa în acest moment” Cosmin Alexandru Văleanu, fondator e-Mobility Rentals.

Inovația e-Mobility Rentals reprezintă o soluție de tip one-stop shop pentru business-urile care au nevoie de o metodă rapidă, eficientă financiar și ecologică de transport. În 2022 am introdus în piață un serviciu de închiriere și achiziție de vehicule electrice care aduce valoare tuturor partenerilor noștri. Mă refer atât la preț cât și la ușurința de contractare dar și la faptul că serviciul nostru ajută la dezvoltarea afacerilor și la reducerea amprentei de carbon pe care acestea o generează. Am creat o soluție care simplifică mobilitatea urbană și contribuie la diminuarea poluării. […] Dezvoltarea e-Mobility Rentals are loc în contextul în care Uniunea Europeană a stabilit obiective ambițioase de reducere a emisiilor și de creștere a ponderii energiei regenerabile în mixul energetic. Guvernele au creat stimulente și politici de promovare a adoptării vehiculelor electrice, inclusiv dezvoltarea infrastructurii de încărcare, subvenții și scutiri de taxe. Asta face ca cetățenii și companiile să se îndrepte către soluții sustenabile care au în centru tehnologia și care sunt menite să protejeze mediulEduard Anghel, CEO e-Mobility Rentals. Mai multe despre prezența e-Mobility Rentals la Alpha Wolveshttps://www.mediafax.ro/economic/e-mobility-rentals-primul-serviciu-de-inchirieri-de-vehicule-electrice-cu-baterii-interschimbabile-din-europa-creat-in-romania-isi-va-prezenta-inovatia-in-londra-21673320